Hoppa till innehåll
Hem » AUDI Q4

AUDI Q4

Audi Q4 är en kompakt SUV som tillverkas av den tyska biltillverkaren Audi. Q4 är baserad på Volkswagen-koncernens modulära elektriska drivlinaplattform (MEB) och är därmed en helt eldriven bilmodell.

Audi Q4 finns i två varianter: Q4 e-tron och Q4 Sportback e-tron. Q4 e-tron har en mer traditionell SUV-design medan Q4 Sportback e-tron har en mer coupé-liknande design med sluttande taklinje. Båda modellerna har liknande tekniska specifikationer, inklusive batterikapacitet, räckvidd och laddningstider.

Audi Q4 har en räckvidd på upp till 520 kilometer enligt WLTP-cykeln med det större batteripaketet på 82 kWh. Mindre batteripaket på 55 kWh finns också tillgängliga med en räckvidd på upp till 341 kilometer.

Interiört har Q4 e-tron en modern och minimalistisk design med ett 10,1-tums infotainmentsystem som standard. Bilen har också digitala instrumentpaneler och en mängd olika assistanssystem och förarassistansfunktioner som standard.

Priset på Audi Q4 e-tron och Q4 Sportback e-tron kan variera beroende på val av utrustning och eventuella tillval. Audi har ännu inte officiellt avslöjat priserna, men uppskattningsvis kan kosta från cirka 45 000 till 65 000 euro. Det är bäst att kontakta en auktoriserad Audi-återförsäljare i ditt land för mer detaljerad information om priserna.

Konkurrenterna i marknaden för AUDI Q4

  • BMW X1: BMW X1 är en kompakt SUV som har liknande storlek och prestanda som Audi Q4. Den har en sportig design, och är en populär modell på marknaden.
  • Mercedes-Benz GLA: Mercedes-Benz GLA är en annan populär kompakt SUV, med hög prestanda och lyxig design. Den har också en rad olika motoralternativ och funktioner.
  • Volvo XC40: Volvo XC40 är en annan kompakt SUV, som är känt för sin stilrena design och säkerhetsfunktioner. Den har också hög prestanda och en mängd olika motoralternativ.
  • Lexus UX: Lexus UX är en annan konkurrent till Audi Q4, som är känt för sin lyxiga design och högkvalitativa interiör. Den har också avancerade teknologiska funktioner och hög prestanda.
  • Volkswagen Tiguan: Volkswagen Tiguan är en annan populär kompakt SUV, som har en rymlig interiör och hög prestanda. Den är också tillgänglig med en mängd olika motoralternativ och funktioner.

Mer info om lanseringen kommer vara tillgänglig på AUDI.SE