Hem » DACIA JOGGER en helt ny 7-sitsig bil

DACIA JOGGER en helt ny 7-sitsig bil

DACIA JOGGER

Foto av: Dacia

DACIA JOGGER ett helt ny tillskott i modellprogrammet

DACIA JOGGER läggs till i det nya modellprogrammet tillsammans med Helt nya Sandero, Sandero Stepway och New Duster. Nya tillskottet erbjuder en oöverträffad mångsidighet genom att anta de viktigaste attributen för varje marknadssegment: samma längd och praktiska egenskaper som en kombibil, rymligheten som en MPV och styling och trygghet som en SUV. Resultatet är en familjebil som finns i en klass för sig och är unikt för tillverkaren.

Med ett namn som förkroppsligar varumärkets utomhusanda, dess positiva energi och känsla av äventyr, är DACIA JOGGER en livslång följeslagare, redo för familjens dagliga liv, oavsett om de navigerar i stadsmiljöer eller vill komma iväg på en lång familjeresa.

Med sina generösa proportioner och starka hållning kommer den att erbjuda en oöverträffad praktik som familjer söker. DACIA har lagt stort fokus på att skapa smarta lösningar för NYA JOGGER, från de sinnrika modulära takräcken till det innovativa Media Control-systemet som placerar smarttelefonen i mitten av bilens multimediasystem.

Två motorer kommer att vara tillgänglig vid lanseringen, inklusive den helt nya TCe 110-turboladdade bensinmotorn. Dacia är fortfarande den enda tillverkaren som erbjuder ett komplett sortiment av tvåbränslemodeller, ett åtagande som nya tillskottet fortsätter med är tillgängligheten för LPG TCe 100 Bi-Fuel-motorn. Anslutning till serien 2023 kommer att vara Dacias första hybridaggregat, vilket gör Nya DACIA JOGGER till den mest tillgängliga 7-sitsiga hybrid på marknaden.

Gott om plats för sju personer

Dacia Jogger är 4,55 meter lång med en hjulbas på 2,9 meter och en markfrigång på 200 mm. Det innebär att bilen enkelt rymmer upp till sju personer. De två baksätena är individuella och kan fällas upp eller tas ut helt, vilket ger plats för 708 liter bagage. Om andra radens säten fälls ned finns dessutom  plats för hela 1819 liter bagage.

Eftersom Dacia Jogger är en riktig familjebil måste det också finnas mycket lagringsutrymme, vilket det gör. Hela 24 liter i kupén, som också har plats för upp till sex kopphållare. För mer plats kommer Jogger också med smarta takrails som enkelt kan förvandlas till takräcken som klarar 80 kilo vikt.