Hoppa till innehåll
Hem » DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER-FAMILJEN FÅR TILLÖKNING MED BLAND ANNAT LYXIGA DEFENDER 130 OUTBOUND

Den nya Defender 130 Outbound läggs till i familjen tillsammans med 130 V8 och ett nytt County-exteriörpaket till Defender 1102. Dessa nya produkter ger kunder fler valmöjligheter samtidigt som de erbjuder anpassad terrängkapacitet och överlägsen komfort.

Mark Cameron, VD för Defender, säger: ”130 Outbound är ett efterlängtat tillskott till Defender-familjen. Den är designad för våra mest äventyrliga kunder som älskar att ge sig ut och utforska och som behöver extra lastutrymme och en femsitsig konfiguration. Dess unika designförbättringar och rymliga interiör erbjuder en spännande kombination av kompetens och praktiska egenskaper. Med introduktionen av V8-drivlinan till Defender 130 finns det nu något för alla, och det nya County-exteriörpaketet hyllar Defenders historia genom en modern tolkning av en klassisk design.”

Den ultimata lyxäventyraren kombinerar lyxig interiör med terrängkapacitet och tar sig an alla utmaningar. Den finns endast tillgänglig med fem säten, vilket ger ännu fler möjligheter för äventyrliga kunder med en aktiv livsstil.

130 Outbound är det ultimata uttrycket för Defenders mångsidighet. Med fem säten och upp till 2 516 liter lastutrymme blir alla äventyr enkla och passagerarna får maximal flexibilitet och användbarhet. Det nästan platta golvet i lastutrymmet rymmer allt från våtdräkter och bagage till camping- och klätterutrustning.

Unika exteriöra designförbättringar gör att Defender 130 Outbound sticker ut. De matta Shadow Atlas-stötfångarna och frontgrillen ger ett subtilt och målinriktat intryck, medan sidoventilerna har en antracitfärgad finish. Outbound-designen kan kompletteras med antingen blanksvarta 20-tumsfälgar eller matta 22-tumsfälgar i Shadow Atlas.

Lackalternativen Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey och Eiger Grey finns att välja bland. Bakre signaturpaneler och D-stolpar i karossens färg kompletterar exteriören. För kunder som vill ha extra skydd mot repor finns Satin Protective Film4 tillgängligt.