Hem » Genesis GV60 elektrisk SUV

Genesis GV60 elektrisk SUV

Foto av: Genesis

Genesis GV60 elektrisk SUV

Genesis avslöjade officiellt exteriör- och interiörbilder av den helt nya GV60 , märkets första Elbil baserat på dedikerad EV plattform. Den är baserad på sin dedikerade plattform som kallas E-GMP (Electric-Global Modular Platform), vilket visar företagets visioner mot elektrifiering.

”G” i GV60 representerar Genesis, medan ”V”(Versatility) representerar fordonets mångsidighet. Siffran ’60’ är det lägsta i Genesis-serien och kommer när märket utvecklar sitt modellprogram för att passa deras unika designidentitet ’Athletic Elegance’. Lägre siffror kommer att betona den sportiga i modellprogrammet, medan elegans representeras av högre siffror. Baserat på detta system är den mest sportiga modellen hittills.

Exteriördesign lyfter fram dess högpresterande bild tillsammans med ett dynamiskt och smidigt utseende. Genesis levererar sin signaturdesignupplevelse till GV60: s kaross, vilket ger de eleganta siluettförarna som förväntats av märket.

Framsidan har en design som är optimerad exklusivt för elfordonet. De ikoniska och progressiva två-linjers fyrlamporna ger karaktär till en raffinerad och omfattande kaross. Ett bredare och mer sportig grill har placerats under Quad-lamporna för att betona GV60: s dynamiska prestanda och för att öka kylningseffekten på batterierna i underredet. Genesis GV60 kommer också att levereras med ett nytt vingemblem applicerat på grillen, med tjockleken på emblemet reducerad med nästan 80 procent från tidigare modeller. Den har samma unika Guilloché-mönster som ofta ses i lyxklockor, vilket representerar en kulmen på Genesis analoga känsligheter med högteknologiska innovationer för att skapa riktigt lyxiga körupplevelser.

Mer information och detaljer om bilen kommer att läggas upp löpande.