Hem » Kommer Dodge Ram TRX att gå med i en Street-Tuned version?

Kommer Dodge Ram TRX att gå med i en Street-Tuned version?

Dodge Ram TRX

Fiat Chrysler Automobiles har äntligen ett ordentligt svar på Ford F-150 Raptor – en muskelbil för de olagda vägarna. Dodge Ram 1500 TRX är här och den säljer redan som hotcakes – och snart kommer du också kunna köpa den i Europa.

Innebär den enorma initiala efterfrågan att det finns utrymme för en annan prestationsorienterad Rambil på marknaden? Antagligen inte.

Vi vet att intryck av Dodge Ram SRT-10 invaderar ditt huvud när vi pratar om gatainställda lastbilar och vi får samma känsla också. Men tydligen överväger FCA inte ens att lägga till en gatversion av TRX. Eller åtminstone inte för tillfället.

Så det är det – ingen SRT-10-inspirerad lastbil finns i korten. Som den nuvarande rapporten också bekräftade kommer inte en mindre TRX-modell utan Hellcat-motorn och ett pris närmare Raptor inte ”vid introduktionen.” Enkelt uttryckt, dörren är halvöppen för den här, men en gataorienterad TRX är förmodligen ett hårt nej vid denna tidpunkt.

Med en 6,5-liters V8-motor från Hellcat, som levererar 702 hästkrafter (523 kilowatt) och 650 pund fot (881 newton-meter), kan TRX gå från stillastående till 60 miles per timme (96 kilometer per timme) på bara 4,5 sekunder och träffade 160 km / h på 10,5 sekunder. Det är ju ett terrängdjur, men det är också kapabelt att täcka kvartsmilen på 12,9 sekunder. Behöver vi verkligen en speciell street-stemad variant?