Hoppa till innehåll
Hem » Ram 1500 TRX Havoc Edition 

Ram 1500 TRX Havoc Edition 

Ram 1500 TRX Havoc Edition

Den nya RAM 1500 TRX Havoc Edition representerar en unik möjlighet för varumärkets fans, som nu får chansen att skapa sin egen RAM 1500 TRX med en nivå av anpassning som aldrig tidigare upplevts. Modellproduktionen är begränsad på grund av motorernas exklusivitet. Fordonet har en unik kombination av teknik, grafik, prestanda och exteriör.

Exklusiviteten betonas redan av karossen, där TRX Level 2-specifikationspaketet berikas med den djärva och lysande Baja Yellow karosstonen. Detta är tredje gången det har gjort historia: RAM 1500 TRX Havoc Edition är den tredje versionen med en exklusiv färg, efter Ignition specialserien, som är tillgänglig i Orange, och Sandblast i Mojave Sand-nyansen.

För att lägga till full-option specifikationer, inklusive ett panoramatak med dubbla paneler, off-road fotsteg, 360 ° kamera, filhållningsvarning, kollisionssensor, uppvärmda och ventilerade säten och launch control, kommer en serie distinkta funktioner. En av dessa är de 18-tums svarta beadlock fälgarna med specifika däck utformade för maximal off-road dragkraft och för att stå emot de ultra-kraftfulla starterna som levereras av dess 702 hk.

Modellen erbjuder ett lika brett urval av dedikerat innehåll i interiören, med Prowler Yellow sömmar, inklusive ”TRX” -logotypen broderad på ryggstödet, exklusiva kolfiberfinisher, en flatbotten ratt i Alcantara läder och kolfiber, den speciella TRX Havoc minnesplattan med chassinumret, placerad på den centrala armstödet och Head-up Display. Den största nya funktionen i 2023-versionen är den 12-tums förardisplayen, som redan introducerats på de andra modellerna i serien, med skärmar som visar alla anpassade TRX-grafik i Baja Yellow för denna specialutgåva.

RAM 1500 TRX Havoc Edition 2023, producerad och marknadsförd i begränsad upplaga genom AEC & KWA-nätverket av internationella partners, utmärker sig också för prestanda och har den mest kraftfulla motorn någonsin sett i en pickup och positionerar sig som segmentledare. Modellen har en 6,2-liters överladdad HEMI® V-8-motor med 702 hk.

Med en högkapacitets åttaväxlad TorqueFlite-automatisk växellåda, erbjuder den snabba och kraftfulla pick-upen kompromisslös prestanda och acceleration från 0 till 100 km/h på bara 4,5 sekunder.