Hoppa till innehåll
Hem » Renault Espace 2023

Renault Espace 2023

Renault, den franska biltillverkaren, har nu avslöjat ännu en teaserbild för den efterlängtade sjätte generationen av deras SUV Espace. Denna gång är det en bild på interiören som visar det enorma panorama glastaket som sträcker sig över hela taket på bilen. Detta ger passagerarna en ovanligt ljus interiör och en mer njutbar körupplevelse.

Den nya Espace kommer att bibehålla sitt rykte som en bekväm och rymlig bil, enligt Renaults föregångare. De första teaserbilderna visade att bilen har ett stort och kraftfullt utseende, medan den senaste bilden ger en inblick i bilens interiör.

Det enorma panoramaglastaket släpper igenom solljuset över 1 kvadratmeter, vilket sträcker sig över 1,33 meter på längden och 84 cm i bredd. Detta ger passagerarna fram, mitt och bak i bilen en ljusare interiör och en bättre upplevelse. Detta kommer att vara en enorm fördel under långa resor, då passagerarna kan njuta av utsikten och få en mer avslappnad körupplevelse.

Renault har varit mycket hemlighetsfulla kring den nya Espace och har endast avslöjat små detaljer om bilen. Men med världspremiären som ska äga rum den 28 mars 2023, kommer vi äntligen att få se bilen i sin helhet och uppleva alla dess nya funktioner och finesser.

Renault har länge varit en viktig aktör inom bilindustrin och deras fordon är kända för att ha hög kvalitet, stil och prestanda. Med den nya Espace kommer Renault att försöka överträffa sig själva och skapa en bil som är ännu bättre än dess föregångare.

Den nya Espace är en 5- och 7-sitsig SUV och förväntas ha massor av nya funktioner och teknologiska innovationer. Världspremiären kommer att bli ett spännande tillfälle för både bilentusiaster och allmänheten att uppleva den nya bilen för första gången och få en inblick i dess nya funktioner och finesser.

Sammanfattningsvis kommer den nya Espace att ha en mycket ljus och rymlig interiör, med en stor panorama taklucka som kommer att förbättra körupplevelsen för passagerarna. Med världspremiären som äger rum i slutet av mars kommer vi snart att få uppleva alla de nya funktioner som Renault har inkluderat i den nya bilen. För mer info