Hem » Toyota Land Cruiser 2021

Toyota Land Cruiser 2021

Toyota Land Cruiser 2021

Med ett terrängarv som sträcker sig över nästan 70 år förblir Toyotas ikoniska Land Cruiser unik i sitt segment för sin förmåga att kombinera enastående kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet med oöverträffad terrängprestanda och allt högre nivåer av lyx, passagerarkomfort och ägarprestige.

Nu finns Toyota Land Cruiser i mer än 190 länder över hela världen, mest av alla befintliga Toyotamodeller. Land Cruisers oöverträffade terrängförmåga har gjort det till ett stabilt rykte som en av de tuffaste och mest tillförlitliga fyrhjulsdrivna och gjort det till den ledande säljare i det segmentet inom många europeiska länder.

Den uppdaterade 2021 Toyota Land Cruiser förstärker detta rykte ytterligare med en mer kraftfull 2,8-liters dieselmotor, uppgraderingar till både multimediasystemet och Toyota Safety Sense-paketet med aktiv säkerhetsteknik och tillägget till sortimentet av ett speciellt Black Pack med skräddarsydda stylingtrådar.

Den beprövade 2,8-liters, 4-cylindriga, DOHC drar nytta av en ökning av både kraft och vridmoment. Maximal effekt har ökat med 23 DIN hk / 17 kW till 200 DIN hk / 147 kW vid 3000-3400 rpm, och maximalt vridmoment har ökat med 50 Nm till 500 Nm vid 1600-2800 rpm.

Kopplad till en 6-växlad automatisk växellåda ger Land Cruiser en maximal hastighet på 175 km / h och 0-100 km / h accelerationstid till 9,9 sekunder – en förbättring med 3,0 sekunder jämfört med sin föregångare. Omvänt har den genomsnittliga bränsleförbrukningen sänkts med 0,3 l / 100 km till 7,4 l / 100 km.

Ombord har utrustningsnivåerna förbättrats genom införandet av ett uppgraderat multimediasystem. Med snabbare programvara- och skärmrespons, en multitouch-skärm och en anpassningsbar hemvy erbjuder det nya systemet både Apple CarPlay® och Android Auto ™ -anslutning.

3 års anslutningstjänster för kartvård och uppdateringar via direkt nät. De anslutna tjänsterna inkluderar live-internettrafikrapporter och en Google onlinesökmotor.

Ingen annan SUV kan erbjuda den uppdaterade Toyota Land Cruiser 2021: s unika kombination av terrängprestanda och terrängdynamik. Nu mer än någonsin kännetecknar den kraftfulla närvaron på vägen, förbättrad prestanda och högre nivåer av inbyggd teknik den som en premium 4×4 med den perfekta blandningen av möjligheter, komfort och förfining överallt.

Vart du än vill åka tar Land Cruiser dig dit. Och ta dig tillbaka.